fbpx

13 Aprilie – 4 Mai 2024

Pentru cei care dețin deja o afacere fizică și doresc să-și extindă prezența online
sau să își optimizeze magazinul online existent sau să creeze unul de la zero.

Maratonul de E-commerce

Crează-ti propriul magazin online timp de 30 de zile!

Învață o gamă largă de competențe și cunoștinețe care te vor ajuta să îți dezvolți și să conduci cu succes afacerea în mediul online.

Programează-te la o discuție 1:1 alături de mine
pentru a te putea programa în cadrul primului Marathon de E-commerce Online!

Atenție: e acceptat un număr limitat de persoane, e un marathon intens iar fiecare persoană va avea o atenție individuală, scopul fiecare particpant să dețină la final un magazin online funcționabil!

Ce castigi daca te inscrii la acest marathon:

in valoare de

700 euro

in valoare de

100 euro

Super Oferta 350 euro

800 euro

Accepta provocarea de 30 de zile

Agenda cursului

*Lectiile video online sunt o parte pre-inregistrate, iar o parte vor fi sustinute live in aceasta perioada.

**Primesti informatii si link de acces pe email inainte de fiecare sesiune live!

1.Cum începi o afacere online

Se spune ca inceputul e mai greu. Noi vrem sa il facem usor, pentru tine. Asa ca iti punem pe tava tot ce trebuie sa stii despre strategia si modelul de business. Vei afla detalii fundamentale pe care business-ul tau va creste mai repede decat o fac afacerile normale.

2. Contabilitate pentru magazinele online: Q&A

Descopera care sunt aspectele legate de contabilitate pentru firmele care fac eCommerce, direct de la specialisti. Vei afla raspunsuri despre procesul de facturare, intocmirea evidentei contabile, detalii pentru firmele neplatitoare de TVA si alte raspunsuri pentru intrebarile cursantilor.

3. Deschide un magazin online fara programator

Te gandesti ca partea tehnica in deschiderea unui magazin… e, poate, complicata? Iti aratam cum simplificam totul, fara sa scadem calitatea. Descopera cum functioneaza un magazin online si cum sa faci orice setare din doar cateva click-uri, fara sa pierzi prea mult timp.

4. De la design la vanzare – cum sa ai pagini cu putere de persuasiune

Vrei sanse maxime de vanzare din fiecare pagina a site-ului? In plus, sa fii 100% sigur de design-ul magazinului tau? Vezi cum sa ai din prima un site optimizat pentru vanzare, cu putere de atractie, fara sa investesti mii de euro.

5. Cum sa scrii ca sa vinzi online

Castigi increderea clientilor din start, jonglezi cu cuvintele si deschizi apetitul pentru produsele tale. Din nou, si din nou. Iti punem la dispozitie exact instrumentele de care ai nevoie + Sabloane gata de completat pentru partea de continut.

6. Promovarea pe Facebook & Instagram

Descopera cum sa iti construiesti o comunitate loiala in jurul brandului, folosind strategii organice pe Facebook si Instagram. Afli cum sa iti folosesti productiv timpul si energia, mai putin resursele financiare, astfel incat sa atragi clientii, sa iti incalzesti audienta si sa o faci sa se indragosteasca de ofertele tale.

7. Obiectiv – lansarea: cum sa te promovezi ca un profesionist

Obiectiv – lansarea: cum sa te promovezi ca un profesionist pregatiti sa cumpere din prima zi? Impresioneaza cu o lansare ca la carte! Poti sa faci lansarea cu minimum de investitii, inclusiv pe Facebook si Instagram – iti va aduce valuri dupa valuri de clienti in site, incalziti si interesati de produsele tale.

8. Campanii PPC cu Google Ads – idei si sfaturi de marketing

Obtine vanzari si conversii, mai mult si mai repede decat o fac concurentii tai. Vei vedea si ca nu ai nevoie de un buget enorm ca sa ajungi exact sub ochii clientilor. In curs vei afla cum obtii trafic prin campanii Google Ads performante, fara greseli.

9. Idei de SEO pentru magazinul tau online

Fii acolo unde te cauta clientii – pe Google. Iti aratam cum sa eviti greselile de incepator, care te-ar putea face sa pierzi timp, bani sau sa iti pui site-ul in pericul. Scapa de aceste griji. Afla strategii de SEO pentru magazinul tau online, direct de la profesionisti.

10. Cum infiintezi o firma in Moldova si iti incepi afacerea

Pentru a vinde online in Moldova ai nevoie de o forma juridica. In cadrul lectiei noastre vei afla raspunsuri la multiple intrebari legate de deschiderea unei firme in Moldova, precum si particularitati legate de formele juridice existente.

11. Clientul: cheia succesului in eCommerce

Poate nu iti putem oferi pe tava cheia succesului in eCommerce, insa iti putem spune de unde sa pornesti pentru a o gasi. Clientii magazinului tau online au puterea de a dicta daca acesta este profitabil, popular si iubit… sau nu. In cadrul lectiei, intram in subiectul CRM, gestiunea clientilor, avatarul de client si personalizarea comunicarii cu acestia, astfel incat tu sa ai un start excelent.

11. Surse de finantare pentru crearea si promovarea magazinului online

Cel mai greu moment e atunci cand trebuie sa incepi a investi intr-un magazin care abia l-ai pornit sau uneori ai nevoie de sruse de finantare si pentru crearea magazinului tau online, Iata ca aici venim cu solutii concrete cum poti obtine bani pentru afacerea ta online.

De ce sa te inscrii si tu la marathon?

Pentru ca este un curs Hibrid, va fi atât fizic cât și online

Eviti drumuri interminabile sau sa iti reorganizezi o luna intreaga din viata sau sa cheltui bani si timp in plus pe langa strict ceea ce inseamna continut valoros. Tot ce iti cerem este atentie si implicare (ce, pana la urma, sunt 100% in favoarea ta).

Pentru ca ti-am pregatit materiale incredibile

Ai parte de bonusuri si surprize; pe o parte dintre acestea le facem publice pentru prima data. Acestea te vor indruma spre profit si iti vor oferi raspunsurile pe care le asteptai de mult timp.

Pentru ca ai acces la experienta trainerilor

La sesiunile live ai acces la trainerii prezenti, asa ca poti sa le pui intrebi, sa le ceri sfaturi si sa primesti raspunsuri personalizate pentru ceea ce ai tu nevoie.

Am mentorat:

Hai alături de noi și tu:

Online din 2000, Cosmin Daraban este specializat in marketing online si eCommerce, CRO (optimizarea ratei de conversie) si tehnici de crestere a traficului si vanzarilor.

Printre proiectele lui Cosmin se numara platforma Gomag, una dintre cele mai populare solutii eCommerce din Romania, podcast-ul Doza de eCommerce by Gomag, hub-ul de educare Academia de eCommerce si cartea eCommerce no Bull$#!t, lansata in 2019. Probabil il cunosti si in calitate de jurat sau speaker la cele mai importante evenimente din eCommerce-ul romanesc.

De-a lungul anilor, alaturi de echipa sa, Cosmin a contribuit la cresterea a numeroase firme iar, in prezent, pe platforma se dezvolta peste 2500 de magazine online, din toate industriile.

Cosmin DARABAN, CEO Gomag

Experiență în digital marketing din 2014, fiind specializat in marketing online, chat marketing si dezvoltarea unui brand in mediul online. 

Fondatorul Agenției Rivosmart care a ajuns să gestioneze peste 30 de proiecte, dintre care se numara Centrul de Diagnostic German, ProImobil, Hermina, Granier, AIM, AVIS și multi altii.

La moment partener oficial GoMag si ManyChat.

Guțu Ion, CEO Rivosmart

Experiența de 10 ani în Google Ads. Specialist certificat Google Ads și Google Analytics.

Peste 500 de clienți deserviți, un buget administrat de peste un 8 milioane de euro (!) în publicitate, fondator, trainer și mentor la Boomerang Academy cu 500 de absolvenți instruiți în Google Ads.

Tudor Plăcintă, CEO Boomerang Agency & Academy

Medic în PR
Salvez, tratez, reabilitez brand-uri și reputații.

Nicoleta Sergentu, PR Manager Granier și Novamed

Din 2016 Consultant, Trainer, Prestează Servicii și Elaborează Strategii de Social Media Marketing și Community Building pentru Companiile din Moldova și România.

A lucrat cu: Upriserz și Lorand Soares, Avon, Oriflame, Micro Invest, Speakings și Andrei Dunuță, Fantastic English, Dodo Pizza România, Darwin, Xiaomi, Bismobil Kitchen, Just Consult, Asociația Afacerilor Mici și Mijlocii din Moldova și multe altele.

Autorul Cursurilor: Facebook Mură în Gură, Minte în Marketing, Profi Brand și Copywriting Funcțional.

Vadim Cușnir, CEO Academie Vie SRL

Fondatorul Hermina.md – una din cele mai renumite companii de tricotaj din Republica Moldova. Compania sa coase haine pentru Benetton si Moncler.

Sergiu Malai, Fondator Hermina.md 

CoFondator si CEO PROBIZNET SRL – Servicii de contabilitate si consultanta la outsourcing

Sustin dezvoltarea afacerii acasa alaturi de o echipa fantastica cu dedicatie zi de zi!

Expert in consultanta si Fiscalitate pentru diverese domenii de activitate comerciala de peste 15 ani

Expert in Gestionarea Proiectelor de Finantare Domeniul ONG-uri la capitolul Finante si Audit din 2016

Membri si HR Manager in cadrul Asociatiei Internationale de auditori EMPACTA din Germania

Maria Pleșca, ProBiznet SRL.

Educă antreprenorii, oamenii de marketing și freelancerii în folosirea uneltelor AI.

Cristian Mezei, Co-fondator & Director de Marketing al magazinului online Viața Verde Viu.

Client Testimonials

“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Client Name
“A testimonial from a client who benefited from your product or service. Testimonials can be a highly effective way of establishing credibility and increasing your company's reputation.”
Client Name

Program

 • Alegem domenul magazinului nostru
 • Alegem pachetul de hosting
 • Facem cunostinta cu posibilitatile magazinului nostru online pe GoMag care il vom construi
 1. stabilirea unui sistem contabil adecvat.

 2. Urmărirea veniturilor: Înregistrarea corectă și la timp a tuturor vânzărilor, inclusiv detaliile tranzacțiilor online.

 3. Gestionarea cheltuielilor: Urmărirea tuturor cheltuielilor, inclusiv costurile de achiziție a produselor, cheltuielile de marketing, costurile platformei e-commerce, cheltuielile de expediere și handling.

 4. Gestionarea stocurilor: Contabilizarea corectă a stocurilor și monitorizarea costurilor asociate cu acestea.

 5. Calculul și plata taxelor: Înțelegerea și conformitatea cu obligațiile fiscale, inclusiv TVA, impozitul pe profit și alte taxe relevante.

 6. Procesarea plăților și rambursărilor: Gestionarea plăților de la clienți și a rambursărilor către aceștia.

 7. Raportare financiară și analiză: Crearea bilanțurilor, a contului de profit și pierdere și analiza financiară periodică pentru a înțelege performanța afacerii.

 8. Audit și conformitate: Asigurarea conformității cu standardele contabile și pregătirea pentru eventuale audituri.

 9. Planificare financiară și bugetară: Planificarea financiară pe termen lung și stabilirea bugetelor pentru diferite aspecte ale afacerii.

 10. Adaptare și actualizare: Actualizarea periodică a practicilor contabile pentru a rămâne în conformitate cu schimbările legislative și cele mai bune practici din industrie.

 • Module de Învățare: Strategii de marketing digital, SEO, conținut.
 • Ateliere Practic: Implementarea campaniilor de marketing, optimizarea SEO.
 • Mentorat: Analiza și îmbunătățirea strategiilor de marketing.
 1. Creeem conexiunea cu sistemele online de plată din Republica Moldova.
 2. Creem conexiunea cu FanCurier.
 1. Crearea contului
 2. Gestionarea contului
 3. Crearea catalogului dinamic pentru promovare.

1.Crearea tuturor conturilor pentru toate platformele Google (Google Analytics, Google Tag, Google Search)
2. Crearea contului Google Ads si setarea primei tale campanii.

 1. Setarea feed-ului dinamic in contul de Email Marketing
 2. Alegem platforma de lucru si creem primele noastre audiente in legatura cu magazinul nostru online.
 • Module de Învățare: Tehnici de vânzare, scalarea afacerilor.
 • Ateliere Practic: Analiza datelor de vânzări, strategii de creștere.
 • Mentorat: Planificarea pentru scalare și expansiune.

Alegem maxim 10 participanți cu care vom lucra timp de 30 de zile

Fii inaintea concurentilor tăi!

Programează-te la o discuție 1:1 alături de mine
pentru a te putea programa în cadrul primului Marathon de E-commerce Online!

Înregistrare Marathon

Completeaza cu datele tale si eu voi reveni cu un apel de confirmare

Informatii de contact